„Astăzi, pentru R. Moldova este o zi istorică. Va rămâne în istoria modernă a R. Moldova ceea ce am făcut noi toți împreună”, anunța Dodon, pe 8 iunie. „Mă mândresc că în Legislatura actuală avem așa bravi reprezentanți ai poporului moldovenesc. Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament demonstrează că noi putem să găsim limbă comună”.

Macazul s-a schimbat, însă, în noiembrie. „Au fost cinci luni de improvizație și ineficiență totală a Guvernului, cinci luni în care Executivul a mers mai mult în direcție opusă de nevoile cetățenilor. Aș vrea ca odată cu preluarea mandatului să se termine cu asemenea improvizații și să se înceapă imediat munca în folosul oamenilor”, a solicitat șeful statului.

Comparați discursurile în video de mai sus.

Citește și:  „Învățați din greșelile comise în aceste cinci luni”. Mesajele-cheie ale lui Igor Dodon către Cabinetul Chicu și săgețile lansate către Sandu

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!