O premieră pentru Republica Moldova

Pentru a servi mai bine intereselor femeilor antreprenoare, pe lângă resurse financiare, Prime Capital va beneficia de asistenţă tehnică oferită de Guvernul Suediei şi BERD Small Business Impact Fund, printre donatorii căruia sunt aşa state ca Italia, Japonia, Korea, Luxemburg, Suedia, Elveția, Taiwan și SUA.


Astfel de programe de creditare a femeilor în afaceri sunt realizate cu succes în mai multe țări, iar în Republica Moldova un asemenea proiect este înregistrat pentru prima dată.


În cadrul acestui program, Prime Capital va lansa mai multe produse de creditare sub marca ,,Prima în afaceri” destinate femeilor în afaceri, punând accentul pe facilitarea accesării creditelor, inclusiv şi de către femeile din regiuni, precum şi de către afacerile nou lansate. Pe lîngă creditare, femeile-antreprenoare vor putea beneficia de consultanţă co-finanțata de BERD Moldova


La evenimentul de lansare al programului „Prima în afaceri” au participat mai multe invitate. Au fost, de asemenea, premiate participantele concursului „Top afaceri frumoase”, organizat de către Prime Capital. Iar câștigătoarea concursului a fost prima clientă care a primit un credit în mărime de 90 000 MDL din resursele oferite de BERD.


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.