Sezonul virozelor e declarat deschis! Top 7 prieteni ai părinților în lupta cu răcelile de sezon

Sezonul virozelor e declarat deschis! Top 7 prieteni ai părinților în lupta cu răcelile de sezon

Timpul de afară e încă neobișnuit de cald, dar fiecare părinte trebuie să aibă pregătită deja trusa cu toate cele necesare în cazul în care cei mici răcesc sau prind vreo viroză în timpul plimbărilor. Azi, atât în farmacii, dar și pe forumurile pentru mămici, putem găsi atâtea informații și atâtea recomandări, încât cu greu decidem dacă un produs anume este indispensabil, după cum ni se creează impresia.

Cel mai mare magazin online din țară www.rozetka.md a făcut o listă de obiecte care îi vor fi de ajutor oricărui părinte în lupta cu virozele și răcelile sezoniere. În crearea sugestiilors-a ținut cont de recenziile lăsate de către cei care deja au testat anumite dispozitive.

...

Publicitate

Locul II este ocupat de termometrul cu infraroșu B.Well. Mulți dintre noi au acasă cel puțin un termometru, dar odată cu apariția copiilor, părinții aleg un dispozitiv cât mai inofensiv, sigur și eficient, astfel încât să dispară orice pericol care îl reprezintă un asemenea obiect. Termometrul B.Well este unul de tip profesionist, care se recomandă chiar și în cadrul instituțiilor medicale. Este un dispozitiv super performant, oferind rezultatul exact peste doar 1 secundă, nefiind necesară atingerea acestuia de corpul persoanei. B. Well poate înlocui mai multe termometre o dată. Cu ajutorul lui puteți afla nu doar temperatura corpului, dar și cea a apei din cada în care urmează să facă baie copilul, cea a aerului de afară sau din odaia bebelușului, ori chiar temperatura mâncării.

...

În perioada rece a anului este foarte importantă alimentația fiecăruia dintre noi, dar mai ales a copiilor. În aceste zile trebuie să le asigurăm necesarul de vitamine, astfel încât imunitatea picilor să nu aibă de suferit. Iată de ce, pe al 3-lea loc din acest top vine aparatul de pregătire a mâncării cu ajutorul aburilor, având inclusă și funcția de blender. Producătorul Philips AVENT asigură pregătirea hranei cu păstrarea tuturor elementelor și vitaminelor necesare, ajutându-vă astfel, la prepararea supelor, cremelor din fructe ori legume, precum și gătirea piureurilor, pateurilor ori a perișoarelor.

...

O dată cu venirea sezonului rece, practic în fiecare familie unde sunt copii mici, apare întrebarea dacă aerul este destul de umed sau uscat în încăpere. Știm cu toții că temperatura recomandată ca fiind cea mai confortabilă este de 22 grade Celsius, iar umiditatea aerului ar trebui să se situeze în jur de 55%-70%. Pentru a putea urmări și controla acești indici, alegeți un termohigrometru. Acesta va oferi în regim non-stop informații despre temperatura aerului din încăpere, precum și despre nivelul de umiditate.

Locul 5 în acest top este ocupat de sterilizatorul electric de la Philips AVENT. Pentru că fiecare mamă vrea să-și apere copii de virușii și bacteriile neprietenoase, care se găsesc oriunde în jurul nostru, sterilizatorul pentru biberoane și alte sticluțe pentru micuți este o adevărată scăpare. Acest dispozitiv nimicește 99,9% din bacterii, ajutându-vă să creșteți un copil sănătos.

...

Termometrele pentru apă par pentru unii niște lucruri banale, dar ele sunt foarte importante, mai ales când în familie apare un nou-născut. Pielea lor fiind mult mai fină decât a noastră, este mult mai sensibilă la temperaturi, astfel că, pentru a-i oferi confortul necesar în timpul băiței, termometrul Baby Team în formă de girafă Vă poate veni în ajutor.

Top 7 este încheiat de lampa Infantino în formă de balenă. S-ar părea, ce are în comun o lampă cu virozele din perioada rece a anului? Lampa este una deosebită: construită din pluș și elemente din plastic, aceasta poate fi luată de copil în brațe în timp ce se pregătește de culcare. Lumina calmă emanată de acest dispozitiv, îl va ajuta pe micuț să se calmeze și să adoarmă mai ușor. Lampa dispune și de câteva melodii și sunete din natură, care vor face odihna piciului mult mai calitativă, iar după ce se va trezi va avea mai multă energie și un apetit îmbunătățit.

...

Pe site-ul www.rozetka.md veți putea găsi mereu cele mai utile dispozitive pentru sănătatea și bunăstarea familiei, precum și diverse produse din alte categorii, cum ar fi: haine, scutece, cosmetice, electrocasnice mari și mici, produse health&beauty și multe altele. Comenzile le puteți face online, iar livrarea se face până la scară.

Cel mai mare magazin online din țară este parte a retailerului ucrainean Rozetka.ua și dispune la moment de un sortiment ce depășește 570.000 de produse.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal