Președintele a publicat pe canalul său de Youtube și un video cu mai multe momente surprinse vineri dimineața, atunci când a mers pe la diverse ministere. Din imagini se vede că șeful statului a dat mâna cu angajații, a stat în capul mesei și a ținut discursuri.

„Am transmis felicitări atât noilor miniștri, cât și angajaților ministerelor cu prilejul începutului unei noi etape importante pentru țara noastră, urându-le succes în activitate întru obținerea unor rezultatelor care vor duce la îmbunătățirea vieții cetățenilor. Am menționat că dacă vor fi respectate obiectivele punctate în foaia de parcurs pe care am propus-o noului Guvern, în timpul apropiat vor fi resimțite schimbările spre bine”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Vezi și: Chicu, despre prioritățile Executivului său: „Nu e Guvernul președintelui Dodon”

Amintim că Guvernul Ion Chicu a fost învestit pe 14 noiembrie, la două de la zile de la votarea moțiunii de cenzură contra Cabinetului de miniștri condus de Maia Sandu. Pentru noul Executiv au votat 62 de deputați socialiști și democrați.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!