„Primăria municipiului Chișinău anunță cu tristețe despre trecerea din viață a lui Petru Gontea, ex-șef al Direcției generale locativ-comunale și amenajare, în perioada 2008-2018.  

Administrația publică locală Chișinău aduce sincere condoleanțe familiei, rudelor, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut pe Petru Gontea”, se arată în mesajul municipalității.Fostul primar general de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a venit cu un mesaj în care a dat vina pe regimul Plahotniuc-Dodon pentru dosarele penale pe care le avea Petru Gontea.

„Condoleanțe familiei Gontea. A fost un om de treabă. Știa bine meseria. L-au bagat de viu în mormânt regimul Plahotniuc-Dodon și uneltele sale de la Apă-Canal, procuraturi și judecătorii, care i-au fabricat dosare penale, păcat”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!