Drumul înapoi a fost foarte greu pentru noi. Am ajuns la 5 dimineața și băieții au fost foarte obosiți. Puteți vedea oboseală și în ochii mei. Pentru jucători e și mai dificil”, a declarat selecționerul Engin Firat în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei.

Vom încerca să ne recuperăm. Nu vom avea timp pentru antrenament tactic”, a mai spus tehnicianul.

„Este inadmisibil ca o companie aeriană să-si bată joc în halul acesta de Echipa Națională. Fly One nu doar i-a făcut pe jucătorii Naționalei să nu doarmă o noapte întreagă după meciul cu Franța. Fly One și-a bătut joc de toată țara, care așteaptă cu sufletul la gură meciul cu Islanda, că pe o gură de oxigen pentru fotbalul nostru. Dar cum sa faci performanță, când cineva îți dă peste cap tot programul de pregătire și nu te lasă să dormi cu o zi înainte de meci? Cum sa faci performanță, când ajungi acasă după o noapte nedormita, iar poliția rutiera te opreste și te ține în autocar o grămadă de timp pentru că lor le arde de nu știu ce verificări?”, a scris jurnalistul Alexandru Grecu pe contul său de Facebook.

Potrivit lui, lotul echipei naționale a ajuns la baza sportivă de la Vadul lui Vodă abia în jurul orei 6 dimineața.

Compania Fly One nu a venit cu o reacție.

Menționăm că apărătorul Oleg Reabciuc s-a întors la echipa sa din Portugalia, în urma unei accidentări. În locul său a fost convocat de urgență Denis Marandici.

Reprezentativa de fotbal a R. Moldova va juca duminică, cu Islanda, ultimul meci din campania Euro 2020. Partida este programată pentru ora 21.45, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Tricolorii se află pe ultimul loc în grupa H de calificare, condusă de Franța. Islandezii păstreză șanse de calificare la baraj.

Joi, 14 noiembrie, fotbaliștii moldoveni au jucat la Paris, contra naționalei Franței, unde au pierdut cu scorul de 2-1.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!