Incidentul s-a produs pe starda Petru Zadnipru, din sectorul Ciocana, al capitalei.

Potrivit informațiilor, tânărul în vârstă de 28 de ani ar fi solicitat ajutorul medical la numărul unic 112, dat fiind faptul că prietena sa se mințea rău. În momentul în care acesta a observat echipajul medical în curtea blocului, ar fi coborât să clarifice de ce echipa medicală întârzie. Totuși, echipajul sosise pentru o altă chemare, lucru ce l-ar fi înfuriat pe tânăr. 

Aflându-se în stare de ebrietate, bărbatul ar fi luat o rangă metalică cu care a aplicat mai multe lovituri pe ambulanța echipajului venit la chemare. La momentul incidentului, în automobil se afla doar șoferul echipajului.În scurt timp, la fața locului au venii oamenii legii. Tânărul a fost reținut și condus la Inspectoratul de Poliție din sectorul Ciocana. Pe marginea cazului a fost inițiat dosar penal pentru huliganism. Bărbatul este reținut pentru 72 de ore.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!