În cadrul prezentării au fost oferite noi detalii privind dezvoltarea proiectului Digital Park. La moment au fost construite și deja sunt pe deplin funcționale blocurile A,B,C și H, iar în toamna 2020 încep lucrările de construcție a blocului D. Odată cu finalizarea tuturor fazelor, proiectul va schimba optica urbanistică și investițională a orașului. 

Urmează a fi dezvoltate încă 25 mii de metri pătrați pentru open space-uri și servicii de calitate (food court, sală de sport, servicii medicale, un mini-hotel). Printre facilitățile Digital Park se numără infrastructura proprie cu o gamă variată de servicii, locația accesibilă, managementul digitalizat al clădirilor și multe altele. Planul de dezvoltare Digital Park a fost de mare interes pentru participanții la Moldova Business Week, care au subliniat rolul proiectului în atragerea investițiilor în Republica Moldova. 


Amintim că proiectul Digital Park a fost lansat în 2016, ca inițiativă a grupului de companii StarNet și primele companii rezidente și-au început activitatea în august 2019. Mai multe detalii despre proiect puteți afla pe site-ul primului parc IT din Moldova.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.