Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Întrebată dacă a observat interferențe sau presiuni pe durata mandatului, de felul celor la care au făcut referință miniștrii Vadim Brânzan și Ala Nemerenco, Olesea Stamate a răspuns negativ.

„N-aș spune că ceilalți colegi n-ar fi la fel de corecți sau duri în anumite abordări, dar cred că acolo interesele sunt mult mai mari (n. r. - Ministerul Economiei și Infrastructurii și Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale), ceea ce ține de achiziții, funcții de conducere la anumite instituții, și tocmai de aceea i-au abordat tocmai pe cei doi miniștri (n. r. - Vadim Brânzan și Ala Nemerenco).

În cazul meu n-au fost interferențe, doar critici nefondate și atacuri practic fiecare a doua zi”, a spus Olesea Stamate.

Citește și: Olesea Stamate: Socialiștii folosesc ca paravan deciziile Comisiei de la Veneția

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!