Incidentul s-a produs la ora 20:50, pe bd. Ștefan cel Mare. Potrivit informațiilor, bărbatul ar fi deteriorat geamul din sticlă a ușii de la intrare în sediul PCCOCS, dorind să se răzbune pe instituțiile statului, care în opinia sa l-au nedreptățit.

După ce a fost reținut de carabinieri și interogat la inspectoratul de poliție, bărbatul a fost eliberat. La scurt timp, însă, în jurul orei 21:50, acesta a mai vandalizat un magazin de pe strada Armenească.

Așa cum bărbatul manifesta un comportament neadecvat, oamenii legii au solicitat intervenția unui echipaj medical și a fost transportat la spital.

Ambele cazuri au fost înregistrate și se așteaptă, în continuare, demers de la PCCOCS și magazin pentru a stabili care este prejudiciul cauzat. Cazul este examinat în continuare.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!