„În ultima perioadă s-au intensificat atacurile la adresa mea personală și a Platformei DA. Propaganda din cadrul alegerilor locale a contribuit esențial la discreditarea noastră și la crearea unui curent absenteist, în urma căruia Chișinăul a fost preluat de forțe oportuniste și populiste. Propaganda de la televiziunile holdingului lui Dodon și Plahotniuc, care și-au dat mâna împotriva mea și a colegilor mei, denotă că mediul monopolizat al audiovizualului din RM a degradat catastrofal. Regret că în termenul scurt de aflare la guvernare nu am reușit să reformăm audiovizualul”, a declarat Andrei Năstase.

Astfel, acesta a spus că va schimba macazul și că „este hotărât să nu mai tacă”. „Eforturile unor mercenari de a manipula prin minciună nu mai pot fi tolerate. De aceea, din acest moment, voi acționa în judecată pe oricine va atenta la reputația Platformei DA, va încerca să ne discrediteze, calomnieze și îi îndemn pe toți colegii mei să facă același lucru. Până azi am tăcut și am sperat că măcar rușinea față de cei dragi îi va face să face să se oprească. Îndemn să-și caute avocați buni, fiindcă vor avea zile grele cu mine cei care mint societatea, o intoxică”, a mai menționat Andrei Năstase.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!