Ce este Black Friday?

Black Friday sau Ziua Reducerilor Masive își are rădăcinile pe continentul Nord-American și dă startul sezonului de iarnă și a febrei cumpărăturilor din această perioadă. Această „sărbătoare” a devenit în ultimii ani populară și în Republica Moldova, ocupând loc, în timp destul de scurt, în calendarele comercianților, dar și în ale cumpărătorilor. Black Friday se marchează în toată lumea în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, respectiv, în acest an - 29 noiembrie va fi ziua cea mare.

Unde să cauți cele mai mari reduceri de Black Friday?

Începând cu 29 noiembrie, cel mai mare magazin online din Republica Moldova – Rozetka.md te va surprinde cu cele mai impresionante reduceri. Acesta reprezintă versiunea autohtonă a gigantului ucrainean Rozetka.ua și dispune deja de un sortiment ce depășește cifra de 570.000 de produse disponibile. Pe acest site poți găsi absolut orice – de la scutece și produse de papetărie până la haine, tehnică pentru bucătărie sau mobilier. Aici vei găsi cele mai multe produse cu reducere de până la 90%! Fii gata să-ți iei telefonul sau accesoriile mult dorite de la Apple, Samsung, LG, Xiaomi, tehnică de calitate marca BOSCH, Philips, Electrolux sau cele mai chic articole vestimentare de la Nike, Adidas, H&M, Under Armour, Armani, Timberland, Ugg și altele.

Ce trebuie să faci ca să prinzi produse cu până la 90% mai ieftine?

Ai de urmat câțiva pași simpli

Accesează site-ul Rozetka.md, înregistrează-te și salvează în cont numărul tău de contact, precum și adresa unde urmează a fi livrată comanda ta.

Explorează sortimentul și începe să adaugi chiar de pe acum produse în Favorite sau direct în coșul de cumpărături. Achitarea se face prin intermediul cardului bancar, așa că asigură-te că ai suficienți bani pe acesta pentru a putea face cumpărăturile în voie, iar în ziua de 29.11.2019, fă-ți un ceai ori o cafea și savurează procesul de cumpărare printr-un singur click a produselor de brand, care dispun de reducere de până la 90%. Plasează comanda și în decurs de 3-7 zile lucrătoare curierul te va anunța că te așteaptă cu coletul la scară.

Rozetka - cel mai mare magazin online din țară îți va oferi un Black Friday adevărat. Cu reduceri masive la tot sortimentul și cu o experiență de neuitat.

Site-ul este unul ușor navigabil,  așa că vei putea alege cu ușurință din catalogul enorm cu produse, pus la dispoziție. Totodată, vei putea face comparație între 2 sau mai multe produse, alegându-l pe cel care ți se potrivește cu adevărat, iar în același timp vei putea afla opinii despre un anumit articol direct pe site, grație recenziilor lăsate de cei care au cumpărat înaintea ta.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.