150 de copaci “adoptați”

Timp de 4 ore, participanții la eveniment au săpat gropi în solul tasat, pe alocuri pietros, au cărat zeci de căldări cu apă și au stricat câteva hârlețe, însă nu s-au dat bătuți până nu au oferit o nouă casă tuturor puieților preconizați să fie sădiți. Acest eveniment a fost un altfel de team building, unul prietenos mediului, benefic naturii, dar și sănătății. 

Lecturi... ca umbra pomilor

Acțiunea de plantare a fost una inedită pentru Republica Moldova și s-a remarcat față de alte de evenimente de genul și datorită faptului că a demarat cu o prezentare de carte - “Grija pentru Pământ”, scrisă de către poetul basarabean Sergiu Botezatu. O carte deosebită care îi îndeamnă pe cei mici să devină marii apărători ai planetei noastre și care invită întreaga omenire să aibă grijă de pământ.

Renunță la factura de hartie

Adoptă un Copac” s-a aflat la prima ediție și a reprezentat un gest de solidaritate față de natură și resursele acesteia. Pentru fiecare client care renunță la factura imprimată pe hârtie, StarNet plantează câte un copac ce poartă numele acestuia. Astfel, clienții care au optat pentru factura electronică își fac un nou prieten verde. 

La următoarea etapă, care va avea loc în primăvară, StarNet planifică să ne ofere mii de prieteni verzi care vor ajuta ajuta aerul să devină mai puțin poluat, vor lupta cu eroziunile solului și vor controla poluarea fonică. 

Dacă îți dorești să te numeri printre cei care clădesc un viitor mai bun, mai curat și mai verde, atunci renunță la factura pe hârtie și alătură-te proiectului StarNet Verde. Dacă vrei să adopți și tu un copac, însă nu ești client StarNet, atunci nu e târziu să devii unul, mai ales că au pentru tine cele mai bune oferte

Mai multe poze de la eveniment pot fi găsite pe pagina de Facebook StarNet

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.