„Cu ajutorul antreprenorilor și investitorilor, noi suntem disponibili să reabilităm toate pasajele pietonale subterane din oraș, la fel cum am procedat cu trecerea subterană din regiunea Aeroportului”, a declarat consilierul municipal Valerii Klimenko.

Partidul Șor a depus repetat la Primărie o solicitare în care cere să-i fie permisă reabilitarea tuturor trecerilor subterane din Chișinău. 

În capitală sunt, în total, 20 de pasaje pietonale subterane. 

Amintim că în primăvara anului curent, Partidul Șor s-a implicat direct, la solicitarea locuitorilor Capitalei, în modernizarea unui pasaj subteran din regiunea Aeroportului. Atunci, liderul formațiunii politice, Ilan Șor, a anunțat că la Primăria Chișinău a fost depus un demers în care a fost solicitată permisiunea de a reconstrui toate pasajele subterane din sectorul Botanica. Autoritățile municipale de atunci nu au dat însă curs inițiativei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!