„Pentru a vă ajuta să navigați prin labirintul reducerilor și să vă simplificăm căutările pentru a savura cumpărături la prețuri competitive, am folosit experiența noastră și am selectat pentru voi cele mai bune oferte de Black Friday pe care le puteți găsi în Republica Moldova”, spun cei de la UNO.

Laptop Lenovo IdeaPad 330-15IKBR

Dacă sunteți în căutarea unui laptop elegant, compact, productiv și în același timp ieftin, atunci Lenovo IdeaPad 330-15IKBR va fi o descoperire pentru voi! Acest model este echipat cu un procesor puternic, modul Wi-Fi de mare viteză și un Dolby Audio excelent. Ridicați volumul fără distorsiuni - veți auzi fiecare detaliu.

Un ecran lat de 15,6` oferă luminozitate și claritate ridicată. Cu un finisaj mat special pentru protecție împotriva uzurii, nu creează strălucire în lumina soarelui, ceea ce asigură un timp confortabil petrecut la locul de muncă.

Frigiderul Samsung RB30J3000WW

Îți dorești să cumperi un frigider la un preț special în Chișinău și în același timp să corespundă cerințelor tale tehnice, să fie încăpător și să se potrivească perfect interiorului tău? Fii atent la frigiderul Samsung RB30J3000WW!

Cu siguranță vei fi mulțumit  de interiorul spațios al frigiderului!  Compartimentul mare de pe ușa îți permite stocarea în siguranță a obiectelor mai mari în interiorul ușii și extragerea cu ușurință a produsului dorit.

Mașina de spălat rufe Samsung WF60F1R2E2WDBY

Mașina de spălat de la brandul cu renume mondial Samsung oferă: funcționalitate, calitate și panou de control convenabil. 

Tehnologia Eco Bubble asigură o curățare puternică chiar și la temperaturi scăzute a apei. Detergentul se transformă în bule, astfel pătrunde rapid în țesătură și îndepărtează ușor murdăria, în timp ce protejează țesătura și economisește energie electrică. 

Hota pentru aragaz Wolser WL 6010 NIX

O hotă pentru aragaz este necesară în aproape orice bucătărie, în special acolo unde se gătește des. Hotele sunt de neînlocuit și fac o treabă bună în eliminarea fumului și mirosurilor neplăcute. Acest model funcțional și bugetar se va potrivi în orice interior! 

Aragazul Wolser WL-60602 BGE

Aragazul, desigur, a fost întotdeauna o parte esențială în bucătăria fiecărei gospodine. Cumpărarea unui aragaz este o decizie serioasă care necesită o abordare deosebit de atentă.

Recent, aragazele electrice au ajuns să le înlocuiască pe cele pe gaz. Și acest model minunat combină toate avantajele: un cuptor electric și arzatoare pe gaz pe plită. Ei bine, dacă trebuie să alegeți un aragaz după mai multe caracteristici și în același timp, la un preț echilibrat, acordați atenție întregii game de aragaze din catalogul nostru.

Televizor Hisense H50B7300

Serile lungi de toamnă sunt deosebit de plăcute pentru a sta acasă în fața televizorului. Mai ales în fața televizorului Hisense, care combină toate cele mai noi tehnologii și în același timp, este mai ieftin ca niciodată în magazinul nostru. Nu vă refuzați în plăcerea, doar privește la această imagine! Televizoarele în Chișinău , încă nici odată nu au fost la prețuri atât de  accesibile.

Monoblock ACER Aspire C22-860

Monoblock - acest lucru este necesar pentru iubitorii de compactitate, ușurință și tehnologie modernă! ACER Aspire C22-860 este combinația perfectă de stil, funcționalitate și fiabilitate. Mai mult, nu costă mulți bani!

Solid-state drive SSD Goodram CX400

Vrei să accelerezi computerul? Este ușor cu Goodram CX400 SSD! Preț accesibil, rapid, universal - are o rată de transfer de date peste medie.

Router TL-WR840N

Routerul TL-WR840N este un model ieftin, dar foarte avansat, care va oferi spațiului dvs. o conexiune de mare viteză la internet. În plus, acest model are un design elegant și plăcut, așa că nu mai trebuie să ascundeți routerul sub masă sau pe dulap!

Deci, nu mai așteptați Anul Nou! Oferiți-vă vouă și persoanelor dragi emoții plăcute și de neuitat!

Chiar dacă cumva nu aveți timp să faceți cumpărături de Black Friday, nu disperați, deoarece la UNO.md puteți găsi întotdeauna cele mai bune prețuri și oferte pentru calculatoare și electrocasnice în Republica Moldova.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.