Dacă cineva ar fi crezut că familia prezidențială are un stilist personal, iată că într-un interviu, Igor Dodon a declarat că singur își creează ținuta, iar în cazul evenimentelor cu un dress-cod  prestabilit, atât el, cât și soția lui îl respectă cu strictețe.

Nu avem stilist, nici nu avem timp și cred că nici nu este cazul. Ceea ce ține de ținuta la unele evenimente, precum cel de la Tokyo, acolo sunt niște cerințe scrise despre cum trebuie să fie vestimentația atunci când mergi la un eveniment de post. Atunci a fost a doua oară în viață când am îmbrăcat fracul, prima oară l-am îmbrăcat 20 de ani în urmă, când am fost mire”, spune Dodon.


Tot în acest interviu Igor Dodon a oferit detalii exclusiviste despre cum… face shopping! Acesta a menționat că are nevoie de doar 5-10 minute într-un magazin ca să-și aleagă ceea de ce are nevoie.

„Ceea ce ține de vestimentație, eu cred că toți bărbații la fel procedează. Dacă soțiilor, doamnelor le place să meargă prin magazine, să aleagă… eu intru în magazin și în decurs de 5-10 minute spun ăsta, ăsta, ăsta și gata, mai mult nimic. Și, de obicei, lumea spune că aleg bine”, a încheiat Igor Dodon.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!