*Acest material este sponsorizat

Black Friday în Moldova - reduceri reale sau fake?

Black Friday în Moldova - reduceri reale sau fake?

Astăzi e vinerea neagră, iar mai exact este vinerea reducerilor mari - Black Friday. Îl avem astăzi în studioul Agora pe Directorul de Marketing al companiei Darwin, Ion Botnaru. Vom afla de la el, în detalii, ce schemă se ascunde după acest „până la minus 50%”.

„De astăzi și până pe 24 noiembrie Darwin a pregătit pentru sold-out 14.836 de produse, grupate în peste 20 de categorii. Pentru a analiza reducerile de Black Friday, puteți chiar acum accesa site-ul darwin.md. Bineînțeles că acestea au intrat în vigoare și în magazinele Darwin din toată Moldova”, declară Ion Botnaru pentru Agora.md.

Cum a fost la anul trecut la capitolul cifre, vizitatori?

În 2018, în perioada Black Friday, pe site-ul darwin.md au intrat 61 251 de vizitatori unici, iar în offline, fiecare al 5-lea om fiind din țară. Spre deosebire de 2000 vizitatori unici într-o zi obișnuită. E adevărat, anul acesta ne așteptăm la o și mai mare interacțiune din partea cumpărătorilor, fapt ce îl confirmă deja 450 de comenzi plasate pe site între 00:00 și 10:00.”

Ce se caută pe darwin.md?

În primul rând se caută telefoane. La ele avem până la 25% reducere. Și vorbim aici nu doar despre modelele accesibile, dar și despre modelele de top de telefoane, la care oferim până la 3075 de lei reducere.

Cât despre branduri, trebuie să recunoaștem că produsele Apple sunt în afara concurenței. Avem prețuri avantajoase la tot eco-sistemul Apple: la iPhone-uri, la Apple Watch-uri și la căști. Apropo, cea mai bună ofertă la AirPods din istoria Darwin – 1000 de lei de la prețul standard. Și chiar dacă mulți deja nu mai reacționează la fraza: „Grăbiți-vă, oferta e limitată” - oricum, țin să menționez că în cazul acesta chiar așa e. Avem doar 100 de unități. Tocmai de asta nu comercializăm mai mult de o pereche de căști unei persoane.

Și totuși ce e cu acea categorie -50 %, în ce constă secretul?

„Nu e niciun secret. Dimpotrivă, sunt vești foarte bune pentru gameri și pentru cei care se tot gândeau să-și ia o consolă. De exemplu, toate jocurile le dăm la jumătate de preț.
Iar dacă nu vă place să stați mult timp în casă, avem reduceri de 50% și la transportul electric: aici intră hoverboard-urile, trotinetele electrice și scuterele electrice. De exemplu, legendarul scuter Vespa bate toate recordurile: are reducere de 50 100 de lei. Apropo, nu faceți griji unde să depozitați și să treceți profilaxia la transportul electric – Darwin Service oferă aceste servicii la cel mai profesionist nivel. Iar pentru telefoane, Darwin Service oferă până la -40% la schimb display.”

Ce așteptări de Black Friday pot avea fanii sportului și ai ceasurilor inteligente?

„Deci până pe 24 noiembrie, la  brățările și accesoriile fitness oferim reducere până la 25%, iar la smartwatch-uri chiar până la 30% reducere. În acest moment aș atrage atenția părinților asupra ceasurilor cu GPS pentru copii. Cu el știi mereu unde se află copilul tău, poate face poze și-ți oferi un mesaj audio cu tot ce se întâmplă în jurul lui.”

Iar pe copiii care sunt un pic mai mari, cu ce-i poate surprinde Darwin?

„Avem o gamă largă de acustică (boxe portabile și căști) care e foarte populară printre adolescenți. Aici putem vorbi despre o reducere sănătoasă, de până la 3300 de lei. Iar datorită progresului, chiar și așa un dispozitiv sobru „pentru maturi” cum e aspiratorul. Aspiratorul-robot e un dispozitiv interesant care face singur curățenia prin casă, atunci când ești plecat la școală sau la serviciu. Așa o jucărie are o reducere de până la 800 de lei, iar la categoria Smart Home oferim prețuri cu până la - 35% reducere de Black Friday.”

Popularitatea evenimentului Black Friday se datorează faptului că oamenii vor să economisească sau totuși e alimentată cumva artificial de marketeri?

„Evident că fiecare vrea să economisească oricând are ocazia. Iar Darwin a făcut tot posibilul pentru clienții săi, ca să le fie mai ușor să navigheze în lumea reducerilor. Iată de ce, la mijlocul lui noiembrie am renovat prima noastră filială din centrul capitalei (bulevardul Ștefan cel Mare, 71) și, desigur, mândria noastră – noul site.

E o versiune nouă a site-ului darwin.md care prezintă colecții de produse, un search intuitiv și pe care veți găsi, cu ajutorul a doar câteva click-uri, o listă de rezultate personalizate. Dacă ați așteptat cu nerăbdare Black Friday – vă așteptăm în magazinele Darwin.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Spitalul de Boli Infecțioase din raionul Dubăsari a fost închis

Spitalul de Boli Infecțioase din raionul Dubăsari a fost închis

Vreme caniculară în weekend. Începând de luni, temperaturile vor scădea până la 23 de grade Celsius

Vreme caniculară în weekend. Începând de luni, temperaturile vor scădea până la 23 de grade Celsius

Cei mai bogați oameni ai lumii vor avea seifuri în stâncile de la poalele Munților Alpi

Cei mai bogați oameni ai lumii vor avea seifuri în stâncile de la poalele Munților Alpi

Advertoriale
5 motive să faci un stagiu gratuit la Endava

5 motive să faci un stagiu gratuit la Endava

Un cuplu de tineri de la noi, despre cum și-au amenajat inteligent noua locuință (VIDEO)

Un cuplu de tineri de la noi, despre cum și-au amenajat inteligent noua locuință (VIDEO)

Interviu cu Igor Rosca, director „Rogob”: „Dacă vrei să-ţi ajuţi ţara, nu e numaidecât să faci politică – trebuie doar să faci ceea la ce te pricepi cel mai bine”

Interviu cu Igor Rosca, director „Rogob”: „Dacă vrei să-ţi ajuţi ţara, nu e numaidecât să faci politică – trebuie doar să faci ceea la ce te pricepi cel mai bine”

DONEAZĂ
Descarcă aplicația AGORA
EMISIUNI
 • Oameni ca tine: Boris Lebediuc, moldoveanul care cântă la clapele destinului (VIDEO, FOTO)
  Oameni ca tine: Boris Lebediuc, moldoveanul care cântă la clapele destinului (VIDEO, FOTO)
 • PlayGround cu Vitalie Tarlev: Tehnologia 5G în Moldova și planurile operatorilor telecom
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: „Alo, angajați? Da, ne angajăm răspunderea!” Ce se întâmplă zilele astea în Parlament și de ce asta seamănă cu telefonul stricat?
 • Oameni ca tine: Inna Polișciuc, tânăra care își petrece viața în căutarea cadrului perfect (FOTO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament” cu Vladimir Voronin: Cine-i Ceburașka, paznic la harbuzărie și ce crede ex-președintele despre tușonka de la Condrița (AUDIO)
ȘTIRI DE PE EA.MD
 • Ardei umpluți cu brânză, ca la Nord – rețetă deosebită, moștenită de la bunica (Video)
 • Fără nunți până la 1 august, grădinițe închise și nu doar. Iată ce a decis guvernul
Cele mai populare
 • 1
  Italia și-a închis granițele pentru cetățenii Republicii Moldova, dar și pentru alte 12 state
 • 2
  Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu a fost diagnosticat cu leucemie: „Este internat la Iași și are nevoie de sânge pentru transfuzii”
 • 3
  Peste 30 de copii suspecți și confirmați cu COVID-19, operați în două luni: Medicii lucrează cu trei rânduri de mănuși, iar intervenția durează dublu (VIDEO)
 • 4
  Medicul Komarovskiy, despre închiderea parcurilor de distracții din Moldova: „Nu există nicio logică în decizia luată de autorități” (VIDEO)
Autentificare