„De astăzi și până pe 24 noiembrie Darwin a pregătit pentru sold-out 14.836 de produse, grupate în peste 20 de categorii. Pentru a analiza reducerile de Black Friday, puteți chiar acum accesa site-ul darwin.md. Bineînțeles că acestea au intrat în vigoare și în magazinele Darwin din toată Moldova”, declară Ion Botnaru pentru Agora.md.

Cum a fost la anul trecut la capitolul cifre, vizitatori?

În 2018, în perioada Black Friday, pe site-ul darwin.md au intrat 61 251 de vizitatori unici, iar în offline, fiecare al 5-lea om fiind din țară. Spre deosebire de 2000 vizitatori unici într-o zi obișnuită. E adevărat, anul acesta ne așteptăm la o și mai mare interacțiune din partea cumpărătorilor, fapt ce îl confirmă deja 450 de comenzi plasate pe site între 00:00 și 10:00.”

Ce se caută pe darwin.md?

În primul rând se caută telefoane. La ele avem până la 25% reducere. Și vorbim aici nu doar despre modelele accesibile, dar și despre modelele de top de telefoane, la care oferim până la 3075 de lei reducere.

Cât despre branduri, trebuie să recunoaștem că produsele Apple sunt în afara concurenței. Avem prețuri avantajoase la tot eco-sistemul Apple: la iPhone-uri, la Apple Watch-uri și la căști. Apropo, cea mai bună ofertă la AirPods din istoria Darwin – 1000 de lei de la prețul standard. Și chiar dacă mulți deja nu mai reacționează la fraza: „Grăbiți-vă, oferta e limitată” - oricum, țin să menționez că în cazul acesta chiar așa e. Avem doar 100 de unități. Tocmai de asta nu comercializăm mai mult de o pereche de căști unei persoane.

Și totuși ce e cu acea categorie -50 %, în ce constă secretul?

„Nu e niciun secret. Dimpotrivă, sunt vești foarte bune pentru gameri și pentru cei care se tot gândeau să-și ia o consolă. De exemplu, toate jocurile le dăm la jumătate de preț.
Iar dacă nu vă place să stați mult timp în casă, avem reduceri de 50% și la transportul electric: aici intră hoverboard-urile, trotinetele electrice și scuterele electrice. De exemplu, legendarul scuter Vespa bate toate recordurile: are reducere de 50 100 de lei. Apropo, nu faceți griji unde să depozitați și să treceți profilaxia la transportul electric – Darwin Service oferă aceste servicii la cel mai profesionist nivel. Iar pentru telefoane, Darwin Service oferă până la -40% la schimb display.”

Ce așteptări de Black Friday pot avea fanii sportului și ai ceasurilor inteligente?

„Deci până pe 24 noiembrie, la  brățările și accesoriile fitness oferim reducere până la 25%, iar la smartwatch-uri chiar până la 30% reducere. În acest moment aș atrage atenția părinților asupra ceasurilor cu GPS pentru copii. Cu el știi mereu unde se află copilul tău, poate face poze și-ți oferi un mesaj audio cu tot ce se întâmplă în jurul lui.”

Iar pe copiii care sunt un pic mai mari, cu ce-i poate surprinde Darwin?

„Avem o gamă largă de acustică (boxe portabile și căști) care e foarte populară printre adolescenți. Aici putem vorbi despre o reducere sănătoasă, de până la 3300 de lei. Iar datorită progresului, chiar și așa un dispozitiv sobru „pentru maturi” cum e aspiratorul. Aspiratorul-robot e un dispozitiv interesant care face singur curățenia prin casă, atunci când ești plecat la școală sau la serviciu. Așa o jucărie are o reducere de până la 800 de lei, iar la categoria Smart Home oferim prețuri cu până la - 35% reducere de Black Friday.”

Popularitatea evenimentului Black Friday se datorează faptului că oamenii vor să economisească sau totuși e alimentată cumva artificial de marketeri?

„Evident că fiecare vrea să economisească oricând are ocazia. Iar Darwin a făcut tot posibilul pentru clienții săi, ca să le fie mai ușor să navigheze în lumea reducerilor. Iată de ce, la mijlocul lui noiembrie am renovat prima noastră filială din centrul capitalei (bulevardul Ștefan cel Mare, 71) și, desigur, mândria noastră – noul site.

E o versiune nouă a site-ului darwin.md care prezintă colecții de produse, un search intuitiv și pe care veți găsi, cu ajutorul a doar câteva click-uri, o listă de rezultate personalizate. Dacă ați așteptat cu nerăbdare Black Friday – vă așteptăm în magazinele Darwin.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.