Deciziile au fost luate în cadrul unei ședinței extraordinare a Consiliului raional Ungheni.

Potrivit expresul.md, Tatiana Lazăr (PDM) este specialist tineret la Direcția Educație Ungheni, Vasile Lupu (PSRM) este jurist la Agenția Teritorială Vest a Companiei de Asigurări în Medicină și Mihai Diaconu (PDM) este directorul unei întreprinderi agricole din Mănoilești.

Precizăm că, în urma alegerilor locale general din 20 octombrie, cei mai mulți consilieri raionali au revenit la PSRM, PDM și blocul ACUM (în această ordine).

Ghenadi Mitriuc este unul dintre deputații PSRM cu cetățenie română, dar care a aplaudat zâmbind momentul în care colegul său de fracțiune, Vlad Bătrîncea, a rupt demonstrativ harta României Mari în Parlamentul de la Chișinău.

La alegerile parlamentare din 24 februarie curent, Mitriuc a candidat la funcția de deputat pe circumscripția nr. 16 - Ungheni, însă a pierdut în fața candidatului din partea PDM, Ludmila Guzun, care a și ajuns deputată.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!