O nouă ediție Victoriabank CLUB: Cum să răspundem la zi nevoilor consumatorilor

O nouă ediție Victoriabank CLUB: Cum să răspundem la zi nevoilor consumatorilor

Suntem martorii unor vremuri cu schimbări exponențiale, de la tehnologie la schimbarea forțelor economice, de la globalizare la urbanizare accelerată. Toți acești factori de schimbare produc disrupții majore în multe industrii și influențează semnificativ comportamentele consumatorilor. În cadrul Victoriabank Club, o nouă ediție aduce un trainig dedicat tendițelor de a răspund ela nevoile consumatorilor.

„În 5 decembrie, începând cu ora 15:00, te așteptăm la Tekwill unde va avea loc o nouă ediție Victoriabank CLUB, Consumer Trends Masterclass - Cum putem răspunde nevoilor viitoare ale consumatorilor? un curs gratuit susținut de Diana Stafie”, se menționează într-un comunicat al băncii.

Tendințele de consum ne vorbesc despre valorile și nevoile de bază care atrag un consumator către un anumit produs sau serviciu sau care îl fac sa le respingă. Iar cunoașterea și înțelegerea tendințelor de consum ajută organizațiile să se pregătească pentru viitor.

Publicitate

În cadrul cursului vei afla despre:

 1. Ce este un trend de consum?
 2. Care sunt trendurile de consum relevante uitând-ne spre 2020.
 3. Exemple de inovații care definesc aceste trenduri.
 4. Care sunt așteptările consumatorului viitorului?

Speakerul evenimentului, Diana Stafie este cofondator futureStation și consultant de strategie pe termen lung (Foresight). Expertiza Dianei constă în identificarea și analiza de tendințe, dezvoltarea de scenarii de business de viitor și planificare strategică. Diana face parte din cohorta 2019 a programului comisionat de European Comision – International Certified Future Strategist. Este Global Ambassador în cadrul comunității de Global Scanning a Institute for Future Studies din Copenhaga. Este de asemenea membră asociată a World Future Studies Federations si parte a Association for Professional Futurists. Anterior, a lucrat în consultanță atât în cadrul Big4 (Ernst&Young, Romania) cât și într-un mediu internațional (Royal DSM, Olanda).

Victoriabank CLUB, o inițiativă a Băncii Transilvania și Victoriabank, lansată în aprilie 2019, prin care se oferă, comunității de antreprenori din Republica Moldova, accesul la un cadru de informare și educație antreprenorială, urmărind organizarea constantă de training-uri, workshop-uri, webinarii, seminarii și conferințe business.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal