Compania, certificată drept partener oficial al programului amoSTART din Rusia și deja bine cunoscută pentru sistemele eficiente de monitorizare a clienților și vânzărilor, propune un bonus plăcut persoanelor interesate de un asemenea sistem.

Ce este amoCRM și de ce compania ta are nevoie de el?

AmoCRM este o platformă ce unește toate departamentele din compania ta, oferindu-ți control permanent peste cele mai importante sarcini și o creștere a numărului de vânzări cu cel puțin 30%. În esență, sistemul te ajută să automatizezi la maximum procesele ce au loc în companie, organizează modul în care decurg tranzacțiile și îți loializează clienții. Sună tentant, nu?

Care este oferta pentru B2B?

Poți obține, absolut gratuit, modulul ce îți permite să generezi documente direct în sistemul de CRM. Ce câștigi din ofertă? Pentru început, economisești 5000 de lei, valoarea netă a modulului. Dar, cu mult mai important, pe termen lung economisești timp valoros, zilnic.

Modulul de generare automată a documentelor în sistemul CRM elimină o serie de probleme:

  • Time managementul defectuos, când managerii sunt ocupați cu lucrul de rutină, inclusiv legat de documentație și rapoarte, iar vânzările ajung, din păcate, pe al doilea loc. Generarea directă a documentelor le lasă timp managerilor pentru problemele reale.

  • Haosul cauzat de lipsa succesiunii clare în procedurile și etapele pe care trebuie să le urmeze angajatul în abordarea clienților. Chiar și persoanele nou angajate în companie se vor descurca rapid și eficient cu orice tranzacție, cu ajutorul unui sistem CRM și cu documentele generate automat de modul.

  • Factorul uman, principala cauză a erorilor în documentație - erori ce pot fi fatale pentru anumite colaborări și pentru succesul multor tranzacții. Orice ființă umană poate greși, dar sistemul nu va permite abateri de la formatul tipizat și de la succesiunea prestabilită de etape, în fiecare tranzacție.

Oferta este valabilă la achiziționarea oricărui pachet de integrare amoCRM, până la final de noiembrie. Grăbește-te să profiți de aceasta și crește-ți și tu vânzările cu peste 30%! Sună până în data de 30.11.2019 la nr. de tel 022 000 200 sau completează formularul de pe site-ul https://amocrm.md/ pentru a  beneficia de 5000 de lei reducere!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.