A venit timpul să economisești pentru lucruri care contează. Te gândești la propria locuință? Planifici o nuntă frumoasă așa cum ți-ai dorit-o dintotdeauna? Vrei să pleci într-o vacanță de neuitat cu familia sau prietenii? Prinde super ofertele de la FinComBank și realizează-ți visele! 

Vino în sucursalele FinComBank  în perioada 29 noiembrie - 6 decembrie, deschide un depozit în lei moldovenești cu termen de 25 luni și primește un bonus suplimentar de 0,5% la dobânda anuală! Poți alege între depozitele în lei cu rată fixă sau flotantă. 

Depozitul STABIL cu rată fixă

Viața se schimbă, dobânda nu! Primește în mod stabil 6,0% anual în MDL timp de 25 de luni. Nu se știe niciodată când vei avea nevoie de bani, iar cu Depozitul STABIL poți planifica, economisi și ești sigur că ai un venit stabil, deoarece acest depozit presupune o rată fixă, care va rămâne neschimbată timp de 2 ani!

Depozitul RAŢIONAL DE PENSIE cu rată flotantă

Încredințează-ne grijile, pentru că noi îți oferim sprijin chiar și la vârsta pensionării! Bucură-te de 6,25% anual și înmulțește-ți banii împreună cu FinComBank!

Depozitul RAȚIONAL cu rată flotantă

Lasă banii să lucreze pentru tine! Beneficiază de 6,25% anual, pentru că cu noi planurile tale prind viață mai rapid!  Bucură-te de un venit lunar stabil primit direct pe card. 

Motive de ce alegi ofertele fierbinți la depozite de la FinComBank:

  • beneficiezi de o super dobândă;

  • primești un venit stabil;

  • obții un card cadou, Internet Banking FinComPay gratuit și acces nelimitat la toată gama de servicii și produse online ale Băncii;

  • primești dobânda direct pe card; 

  • știi că economiile tale sunt în siguranță;

  • înmulțești banii fără a depune efort pe lucruri care contează.

Încă nu ai găsit produsul de economisire perfect pentru tine sau vrei să te asiguri că faci cea mai bună alegere? FinComBank îți oferă depozitul care ți se potrivește cel mai bine.

Te așteptăm cu drag în sucursalele Băncii între 29 noiembrie - 6 decembrie 2019! Nu rata șansa, bucură-te de oferte speciale!  

Pentru mai multe informații:

Теl.: (+373-22) 26-98-22
E-mail: fincom@fincombank.com
Website: www.fincombank.cоm

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.