Furculiță este fondatorul „Exclusiv Media” SRL, care deține canalele Accent TV și NTV. Anterior, presa a mai scris că Furculiță este unul dintre cei mai mari finanțatori ai Partidului Socialiștilor.

Firma sa este vizată într-o cauză penal pe faptul spălării de bani proveniți din offshore. E vorba de o cauză gestionată de Direcția Generală de Urmărire Penală a CNA.

Recent, informația a fost publicată de deputatul ACUM, Iurie Reniță, care a primit-o de la Procuratura Anticorupție. 

Din actele postate de Reniță, reiese că a fost identificată o serie de tranzacții suspecte efectuate de „Exclusiv Media”SRL, fondată de Furculiță, care la 18.02.2016 a primit în conturile bancare deschise la Victoriabank bani în valoare de 1.499.884 de euro de la compania offshore Westerby Limited, înregistrată în Bahamas, conturile căreia erau deschise în Elveția. 
Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!