Deputatul Sergiu Litvinenco a întrebat cum sunt distribuite proporțional funcțiile de președinți ai comisiilor permanente ale Parlamentului. Calculele au dus la o dispută între cei doi deputați - Sergiu Litvinenco și Vasile Bolea.

„Dacă spuneți că 3,37 este mai mic ca 1,47, apoi nu știu. Sau profesoara care v-a predat matematica trebuie s-o discalificăm, sau să constatăm că dvs n-ați fost la lecția de matematică”,  a spus Bolea.

„Nu este cazul să faceți așa glume sarcastice. Spuneți că „da aceasta a fost concesia făcută cu colegii din majoritatea parlamentară”. Fiți bărbat, că aveți totuși peste 100 de...”, a spus în replică Litvinenco.

„Bărbăția o să v-o demonstrez în altă parte. La următoarea ședință a comisiei, de exemplu”, nu a ezitat deputatul socialist.

Cei 101 de deputați ai Parlamentului Republicii Moldova activează în cadrul a 11 Comisii parlamentare permanente.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!