„Dacă voi primi în continuare poze de prin curțile de bloc unde se adună frunze și pe lângă frunze și altceva, voi ieși eu la fața locului și voi face selfie și poate așa veți înțelege că eu cunosc despre ce e vorba. Vă rog să nu veniți să-mi spuneți ce s-a făcut. Pentru că ce s-a făcut se vede”, a declarat Ion Ceban. 

Șeful de la Primărie a menționat în context că un astfel de caz a fost identificat în sectorul Rîșcani, pe strada Miron Costin. Totodată, și în centrul Chișinăului, odată cu inaugurarea pomului de Crăciun, s-a constatat anumite întârzieri ale lucrărilor de salubrizare.

„Haideți să nu vă mai trimit eu poze cu coșuri de gunoi. Hiadeți să soluționați de sinestătător. Știți ce aveți de făcut. Să nu vă caut eu pe dumneavoastră”, a punctat primarul general.

În replică, șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Ion Burdiumov, a menționat că începând de azi va fi o echipă dislocată în zona Pieții Marii Adunări Naționale, care va monitoriza în continuu situația din centru.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!