Tradiție demonstrată în timp

„În Republica Moldova Kumanioc este de 20 de nai pe piață. Clientii îl cunosc. Eu sunt bucuros că astăzi am primit acest premiu. Cu ajutorul colaboratorilor companiei Bojo-Vin ne străduim ca produsul să fie dezvoltat, umăr la umăr lucrează în toată ziua ca brandul să fie dezvoltat și recunoscut de către consumatori”, a precizat Gheorghe Bodrug, Fondator Bojo-Vin.


Produse cu emoție și caracter

Calitatea înaltă a produselor Bojo-Vin este factorul ce determina popularitatea lor, precum o confirmă și producătorul. Party Juice este o soluție perfectă pentru orice petrecere, fiind un produs cu propriul caracter, emoție și drive.


„Party Juice este mândru de acest trofeu. El l-a meritat. Este un produs cu un caracter jucăuș, este pentru o dispoziție bună, se bea ușor, el încălzește, aduce multă bucurie și bună dispoziție. E pentru acei care au spiritul petrecerii în sânge”, a menționat Aurelia Burghelea, Reprezentant Party Juice by Bojo-Vin.


Rețetele tradiționale moldovenești și ospitalitatea i-au inspirat pe cei de la Bojo-Vin în crearea vodcii Kumaniok. Iar pentru cei mereu cu inima tânără Bojo-Vin recomandă Party Juice – Fii cool! Fii fresh!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.