Potrivit unui comunicat emis de poliție, căruciorul a fost furat dintr-un centru educațional pentru copii, telefonul, de model Samsumg Galaxy S8, dintr-un salon de înfrumusețare, iar geaca, care avea în buzunare 100 de dolari și 200 de lei, din vestiarul unei benzinării. Astfel, femeia a cauzat un prejudiciu total de 10.500 de lei.

 

Suspecta a fost identifică și și-a recunoscut vina. Le-a spus oamenilor legii că urma să vândă bunurile sustrase. Acestea au fost găsite în locuința femeii, urmând să fie întoarse proprietarilor.

Anterior, bănuita a fost judecată pentru infracțiuni similare. În prezent, ea este cercetată în libertate pentru furt. Dacă va fi găsită vinovată, riscă o amendă de până la 67.500 de lei, de la 180 la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau până la patru ani de închisoare.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!