Respectiv, la patru componente ale Bugetului public național, au fost înregistrate următoarele rezultate:

La Bugetul de stat, au fost încasate 15,3 miliarde lei, sau cu 644 de milioane de lei mai mult (4,4%) comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018.

La Bugetele locale, s-au înregistrat încasări de 3,5 miliarde lei, ceea ce reprezintă o creștere cu 26 de milioane de lei mai mult.

La Bugetul asigurărilor sociale de stat, în perioada menționată, au fost încasate 12 miliarde lei, sumă care este cu 578,7 milioane lei mai mult comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, sau o creștere de 5,1%.

La Fondurile asigurărilor obligatorii de asistență medicală s-au acumulat circa 4,2 miliarde lei, cifră ce constituie cu 609,1 milioane lei mai mult în comparație cu lunile ianuarie-noiembrie ale anului 2018, sau o creștere de 16,9%.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!