Paharele comestibile sunt realizate din aluat de biscuit, au aromă de vanilie, sunt ermetice şi pot fi folosite atât pentru băuturi, cât şi ca bol pentru desert.

Nike Chave din cadrul companiei aeriene a declarat că aceasta serveşte peste opt milioane de porţii de cafea pe an şi foloseşte de o perioadă pahare compostabile, pe bază de plante, însă doreşte „eliminarea totală a acestora din gropile de gunoi”.

„Am lucrat în parteneriat alături de compania inovatoare „twiice” din Noua Zeelandă pentru a explora viitorul paharelor de cafea comestibile”, a declarat Chave într-un comunicat emis de compania aeriană.

„Paharele se bucură de un mare succes în rândul clienţilor şi le-am folosit totodată şi ca boluri pentru desert”, a adăugat reprezentanta companiei.

Potrivit companiei „twiice”, paharul nu se sfărâmă ca un biscuit şi „rămâne crocant cel puţin atât timp cât este necesar pentru consumarea cafelei, şi chiar mai mult”.

„Este grozav faptul că Air New Zealand s-a asociat cu noi pentru a demonstra clienţilor şi lumii că un pic de ingeniozitate şi inovaţie „kiwi” ar putea avea un impact cu adevărat pozitiv asupra mediului, oferind în acelaşi timp clienţilor o experienţă interesantă şi gustoasă”, a spus fondatorul „twiice”, Jamie Cashmore, citat de Press Association.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!