„Am citit astăzi despre acest lucru. O să discutăm în echipă și o să luăm această decizie”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Politica” de la TV8.

Întrebată repetat dacă ar putea candida în această circumscripție, lidera PAS a menționat: „Analizăm această opțiune. În primul rând, o să discutăm cu colegii din blocul ACUM”.

Pe 5 decembrie 2019, Alexandru Botnari a spus că renunță atât la mandatul de deputat, cât și la cel de membru al Partidului Democrat. Respectiv, în circumscripția care l-a trimit în Legislativ urmează a fi organizate alegeri parlamentare noi.

Amintim că, după căderea Guvernului, demis de PSRM și PDM, Maia Sandu a rămas fără o funcție publică, iar Andrei Năstase a devenit consilier municipal și președinte al fracțiunii PPDA în CMC. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!