Fotografia caruselului sexy a apărut la începutul acestei săptămâni. Pe instalație erau desenate femei în costume de baie, iar scenele par să fie desprinse din seriale precum „Baywatch” cu Pamela Anderson.

FOTO: Radu Chivriga

După ce pe rețelele de socializare au apărut primele critici, instalarea caruselului a fost comentată de primarul Ion Ceban. „Se vor face intervențiile necesare pentru a rezolva întrebarea”, a comentat Ceban, etichetându-l și șeful Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi.

În prima parte a zilei de vineri, am mers să vedem cum s-a rezolvat problema. Într-un final, desenele deocheate au fost acoperite cu pânză, iar unele dintre ele - cu hârtie lucioasă.

Amintim că nu este prima dată când caruselul provoacă un scandal. S-a mai întâmplat în 2016, când autoritățile promiteau că agentul economic va fi tras la răspundere. Poliția fusese sesizată de Agenţia de Stat pentru Protecţia Moralităţii (ASPM), autoritate care a fost lichidată acum doi ani.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!