„Noi am spus că de la 14:00 la 17:00 caruselul va fi gratuit pentru toată lumea. Dacă nu se reușește, plecați dvs sau domnul cu caruselul. Aveți prima avertizare publică și mustrare publică. Dacă se mai repetă, discutăm conform Codului Muncii” a declarat Ion Ceban.

În replică, șeful Direcției Comerț a subliniat că agentul economic se va conforma solicitărilor. 

„Au fost selectați anumiți agenți economici care prestează aceste servicii. Ulterior s-a schimbat planul de amplasare și s-au schimbat și instalațiile. Vineri abia au fost conectați la energia electrică. Sâmbătă și duminică au fost primele zile de lucru. Astăzi toți vor expedia scrisori de confirmare că se conformează cu cele solicitate”, a declarat șeful Direcției Comerț, Marcel Zambițchi.

„Chiar dacă nu sunt fizic prezent, colegii noștri monitorizează zilnic ceea ce faceți. Scuzele nu vor trece. Am vrut să avem sărbători frumoase cu toții. Văd că în PMAN se adaugă tot felul de buticuri. Ne mai trebuie o mansardă deasupra Guvernului și o pristroică”, a declarat Ceban.

Edilul s-a arătat nedumerit și de faptul că în PMAN e mai puțină lumină decât era în anii precedenți de sărbători. „Unde au dispărut luminițele de anul trecut? Să căutați luminile și să-mi raportați dacă sunt sau nu instalate”, a mai adăugat acesta.

Amintim că nu este prima dată când caruselul provoacă un scandal. S-a mai întâmplat în 2016, când autoritățile promiteau că agentul economic va fi tras la răspundere. Poliția fusese sesizată de Agenţia de Stat pentru Protecţia Moralităţii (ASPM), autoritate care a fost lichidată acum doi ani.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!