„Eu neinvitat nu merg nicăieri. Nu știu dacă președintele a fost la Florești, să-l întrebați. Dacă vă uitați în agenda mea, ați fi văzut că nici de ceai nu am timp, așa că frigăruile rămân așa...ca un vis. Întrebați președintele dacă a fost și dacă a fost așa ceva, poate vă invită și pe dvs”, a răspuns Chicu la întrebarea reporterei, adresată după briefingul săptămânal. 

„Noi nu o să mergem, dar mulțumim de invitație”, a răspuns jurnalista. „E bine să onorezi invitațiile. Mulțumesc”, a fost replica lui Chicu.


Amintim că, la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4, președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, a fost întrebat dacă a existat o reuniune „a 17 deputați PDM cu mai mulți deputați din PSRM, la care ulterior al fi venit și Igor Dodon”.

„Extraordinar ați îmbrobodit această poveste. Câțiva deputați au fost invitați la un barbeque. Deja au apărut diferite interpretări în presă. A fost o excursie în circumscripția unui deputat. Nu am fost invitat, nu am participat și chiar am avut ocupație în acea zi”, a răspuns atunci Diacov. 

La rândul său, Președinția a oferit o reacție pentru deschide.md, în care a spus că nici președintele Igor Dodon nu a participat la un asemenea eveniment.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!