„Ne aflăm în această clădire splendidă, cea mai frumoasă din orașul Chișinău, cu un ecosistem dedicat companiilor din domeniul IT. Este o clădire care își propune în cel mai scurt timp să devină certificată la nivel internațional ca o clădire verde. Este un spațiu care îți oferă multă căldură, multă ospitalitate și, cel mai important, mult confort pentru activitatea profesională”, spune Aurelia Salicov, director Digital Park.


Dezvoltarea proiectului continuă cu etapa a II-a - reconfigurarea halei industriale. În 3 ani, Digital Park va dispune de peste 25 000 m2 de spații de oficii, peste 700 de locuri de parcare; peste 1000 de locuri de muncă, cu salariu decent și condiții confortabile de muncă.

„În primul rând personalul este foarte primitor și deschis și creează toate condițiile ca noi să ne simțim bine aici... același mobilier. Designul este foarte modern, inspirațional, creativ, ceea de ce avem noi nevoie”, a menționat Daniela Digori, rezident la Digital Park.


Poziționare strategică, infrastructură proprie și acces facil din orice colț al orașului sunt punctele forte ale parcului. Digital Park este un punct de atracție atât pentru cei care activează în IT, cât și pentru investitori.

„Digital Park trebuie să devină o parte a viitorului economic al Republicii Moldova, deoarece aceasta este tendința. Trebuie să oferiți acel mediu atractiv și să-l dați pentru tineri, ca să-i încurajați să creeze și să inoveze – este unicul drum către succes. Cred că vom găsi căi ca să cooperăm și să dezvoltăm proiecte comune”, a declarat Todor Mladenov, CEO Sofia Tech Park

Conferința IT, parte a evenimentului de lansare a parcului IT, a adus exemple de succes din regiune, dar și oportunități pe care țara noastră, sectorul IT, le poate urma cu succes.


„Se întâmplă lucruri și la Chișinău, lucruri frumoase, lucruri care pot să combine partea rațională, de business, cu ceva deosebit în zona de estetică. Sunt condiții foarte bune pentru companiile de top și vreau să vă spun că mulți iau deciziile de a migra într-un loc sau în altul cu investițiile inclusiv dacă au infrastructura respectivă.

Am avut multiple întâlniri cu echipa de la Chișinău, cu domnul Machedon, cu doamna Salicov, poate nu neapărat plăcute pentru ei, că eu le dădeam anumite idei în zona de business, nu neapărat în zona emoțiilor, dar văd că multe dintre ele s-au realizat aici la Chișinău și mă bucur foarte mult”, a declarat Ion Sturza, președinte Fribourg Capital, România.

Digital Park vă pune la dispoziție spații moderne de lucru, open space-uri, coworking și săli de evenimente. Locația dispune de o zonă verde splendidă cu copaci exotici pentru evenimente open air. Este, practic, cel mai inovator proiect de regenerare urbană revoluționează industria IT din Republica Moldova.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.