Prima dată am auzit despre Daria Radionova prin 2014, atunci când era studentă la Londra și avea un Mercedes gri, „bătut” în cristale Swarovski, mașină de la care nu ne puteam lua ochii pentru că strălucea la propriu! Deși au trecut cinci ani de atunci, gusturile tinerei nu prea s-au schimbat. Doar că și-a luat un automobil mai scump. Mult mai scump.


Daria se poate lăuda cu o colecție impresionantă de automobile de lux. Aceasta a deținut un Bentley, apoi un Lamborghini Huracan pe care, după „tradiție”, l-a învelit în cristale.


În prezent moldoveanca deține un Lamborghini SV, prețul căruia pornește de la jumătate de milion de dolari. La începutul acestui an aceasta și-a acoperit bolidul cu peste 2 milioane de cristale Swarovski. Ok. Nu a lipit ea fiecare cristal, ci au făcut-o cei de la carsincloaks, timp de 700 de ore. Până și numărul de înmatriculare este special și este personalizat: DAR II A.


Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce este un automobil sport, care a fost produs în doar 600 de exemplare, iar prețul unui bolid începe de la jumătate de milion.

Daria Radionova este originară din Republica Moldova. Și-a făcut studiile la Londra, iar ulterior s-a apucat de afaceri. În prezent, aceasta deține un salon de frumusețe și are propriul brand de haine de lux.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!