Solicitarea fostului procuror general interimar a fost susținută de șapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii. Un singur membru a votat împotrivă. 

Amintim că Sternioală a fost reținut pe 4 noiembrie. Magistratul este cercetat într-o cauză penală deschisă sub suspiciunea de spălare de bani în proporții deosebit de mari. Acțiunea ar fi fost caracterizată prin faptul că o persoană care știa că acești bani sunt ilegali a tăinut originea și locul aflării lor.

Ulterior, după ce a petrecut două zile în izolatorul Centrului Național Anticorupție, Oleg Sternioală a fost lăsat să plece acasăCiteșete și: Noul ministru al Justiției, rudă cu avocatul judecătorilor Druță și Sternioală? Ce spune Fadei Nagacevschi

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!