Ce reprezintă un credit de consum?

Un credit de consum este un împrumut solicitat unei instituții bancare sau nebancare, pe care clientul nu este obligat să-l justifice. Acesta poate fi garantat prin aplicarea unui gaj sau negarantat, în dependență de prevederile contractuale sau de suma împrumutului rapid.


În perioada sărbătorilor de iarnă un astfel de credit poate fi utilizat pentru a-ți procura toate cele necesare pentru masa de Revelion, a achiziționa daruri pentru familie sau, de ce nu, a angaja un Moș Crăciun pentru cei mici. Banii „rapizi” te scutesc de rânduri interminabile la bancă și de grija cumpărăturilor pe ultima sută de metri.

Cum poți folosi un credit de consum în perioada sărbătorilor?

Un împrumut rapid online poate să te scape de câteva probleme majore:

1.  Cu el poți achiziționa on-line produsele pentru meniul de sărbătoare. Da, acum, poți apela la retaileri care fac livrare la domiciliu, iar tu poți, cu inima împăcată, să uiți de coșmarul rândurilor interminabile și de stresul magazinelor arhipline de oameni.

2.  Poți apela la un moderator pentru o petrecere cu totul deosebită, mai ales că serviciile lor pot fi închiriate on-line, în câțiva pași simpli.


3.  Ești un antreprenor la început de cale și ai nevoie de bani pentru niște daruri simbolice oferite clienților tăi? Nu e cazul să faci o gaură în buget. E destul să iei un împrumut rapid și să comanzi cadourile cu livrare personalizată. Nici măcar nu trebuie să ieși din birou.

4.  Vrei să-i faci o surpriză sufletului pereche? Atunci poți să îi achiziționezi cu cadou mai special. De exemplu, o consolă Playstation sau un Apple Watch. Nu mai trebuie să îți faci griji despre cum vei achita. Este mai mult decât suficient să apelezi la profesioniști în domeniul creditării, să accesezi un împrumut online și să adaugi în coș cadourile dorite.

5.  Poate vrei să începi anul nou cu o locuință pe măsură? Ai nevoie de bani pentru prima tranșă? Nimic mai simplu. Iei un credit de consum de până la 200.000 lei cu termen de până la 36 luni, îți alegi dezvoltatorul și optezi pentru casa/apartamentul care îți place. 

„Te-am convins? Acum ești sigur că ai nevoie de bani pentru masa de Crăciun sau poate pentru o vacanță alături de cei dragi? Vrei să primești cu adevărat plăcere de la pregătirile de sărbători? Atunci este timpul să pui mâna pe receptor și să îi apelezi, la numărul de contact +373 79 330 300, pe cei din echipa ZoomCredit, specialiști în domeniul împrumuturilor de nevoi personale”, ne spun cei de la ZoomCredit.

Asigură-ți un Revelion de neuitat împreună cu ZoomCredit!


 

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.