"Mă voi îngrji ca în acest Parlament legile să fie nediscriminatorii și corecte pentru toți", a spus Gherman. 

Deputatul Sergiu Litvinenco a reiterat angajamentul ferm al formațiunii de a întreprinde toată măsurile necesare pentru reformarea justiției. Un alt angajament ține de integrarea minorităților etnice din Moldova.

"Să-i ajutăm să se integreze mai bine, iar asta are legătură directă cu educația în limba română. Vom iniția programe care îi vor ajuta să învețe mai bine limba română", a spus Radu Marian.

Ziua Drepturilor Omului este sărbătorită anual în întreaga lume pe 10 decembrie. Data a fost aleasă pentru a onora adoptarea și proclamarea de către Adunarea Generală a ONU, la 10 decembrie 1948, a Declarației Universale a Drepturilor Omului, prima exprimare globală a drepturilor omului și una dintre primele realizări majore a noii organizații a Națiunilor UniteScriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!