Astfel, Omg.md postează imagini unde Țuțu apare alături de deputatul Partidului Șor Ilan Șor pe panourile poliției destinate persoanelor date în căutare.


Amintim că Constantin Țuțu a fost anunțat în căutare națională și internațională la 27 septembrie. Fostul democrat figurează în două dosare în Republica Moldova, fiind acuzat de trafic de influență în baza articolului 326 din Codul penal. Țuțu ar fi pretins și luat 20 de mii de euro de la apropiații unui bărbat aflat în detenție în schimbul promisiunii de a influența deciziile procurorilor, așa încât bărbatul să fie eliberat.

Totodată, la La 1 octombrie, procurorul general interimar Dumitru Robu a pornit urmărirea penală pe faptul îmbogățirii ilicite. Țuțu este acuzat că ar fi comis infracțiunea în perioada anilor 2014 – 2018.

Amintim că Constantin Țuțu a fost deputat în facțiunea Partidului Democrat în perioada anilor 2014-2018. Oadtă cu evenimentele politice din vara anului 2019, fostul deputat a părăsit țara. Ulterior el ar fi fost surprins în Ucraina.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!