„Consider că acțiunile întreprinse de procurorul general în primele zile de mandat, organizând controale la aceste subdiviziuni ale PG, sunt întemeiate. Să vă dăm răspuns când vom fi gata (cu un raport pe furtul miliardului - n. r.), vă spun că ar fi doar după ce procurorul general va stabili real starea de lucruri în aceste două structuri. A moștenit o stare pe care sunt convins că nu și-a vrut-o. Cred că și-a pus mâinile în cap când a intrat pe ușa Procuraturii și a analizat unde a nimerit. Dați-i timp. În două săptămâni să realizezi ceea ce nu au făcut alții ani de zile, este cam...”, a declarat procurorul general adjunct Ruslan Popov. 

Menționăm că astăzi membrii Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică urmau să audieze Raportul Procuraturii Generale privind investigarea devalizării sistemului bancar. Reprezentanții PG au spus că nu sunt gata și au cerut o lună pentru a studia dosarul.   

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!