„L-a retras (n.r. Igor Dodon) pe Morari, dar să vedem pe cine a pus în loc. Dacă a avut o problemă cu integritatea lui Morari, trebuia să aducă un om mai bun. Omul pe care l-a pus are două mașini, un Mercedes produs în 2012  pe care l-a cumpărat cu mai puțini bani decât am cumpărat eu Toyota produsă în  2007. Dacă vrea să demonstreze că nu este controlat, trebuie să facă lucruri impecabile. Ce a făcut până acum nu creează o impresie bună despre el. Sper să mă înșel, dar nu cred că este omul potrivit să facă ordine în lucrurile din Moldova”, a spus Maia Sandu.

Amintim că, recent, Igor Dodon a fost întrebat de presă în ce relații se află cu Alexandr Stoianoglo. „Doar dacă la anumite evenimente publice aveam ocazia să-l văd și să-l salut”, a spus președintele. 

Amintim că Alexandr Stoianoglo a fost selectat pentru această funcție de Consiliul Superior al Procurorilor. La scurt timp, candidatura a fost acceptată de șeful statului, Igor Dodon.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!