Tu ce alegi?

Acum, cei circa 18 000 de deținători ai cardurilor de masă marca Victoriabank își pot petrece lunch-ul gustând dintr-un hamburger delicios sau savurând din renumita băutură pe bază de lapte, Royal Milkshake.

Iată cine mai este pe listă

Lista comercianților VB Lunch este în continuă extindere. Din iulie 2018, de când a fost dat start proiectului, au fost încheiate contracte cu peste 100 de companii din întreaga țară, precum: METRO, Linella, Fidesco, Dulcinella, Supermarket Nr.1, iar începând cu septembrie 2019 lista include și renumitul lanț german de hipermarketuri – Kaufland.

Comod și modern

Tichetele de masă electronice VB Lunch reprezintă un instrument modern și comod de plată a produselor alimentare, atât în magazinele cât și în restaurantele din țară. Tehnologia contactless, cu care sunt dotate aceste carduri, permite utilizatorilor efectuarea rapidă a cumpărăturilor, economisindu-le timpul, iar posibilitatea monitorizării operațiunilor și a soldului prin intermediul canalelor de deservire la distanță VB24 Web, VB24 Mobile și VB24 ATM le facilitează procesul de gestionare a banilor de pe card.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.