„Endava este o companie de oameni, nu e vorba de mese sau computere, se bazează pe oameni și pe capacitatea lor de a-și face lucrul, de a fi interesați de modul în care își fac lucrul, de a fi interesați de creșterea lor profesională. Anume din acest motiv investim direct atât în angajații noștri, cât și în piață, în dezvoltarea pieței”, a explicat manager regional pentru Europa Centrală, Radu Lazăr.

Pe lângă designul special, clădirea oferă o priveliște minunată asupra orașului. Are 1.100 de stații de lucru și zeci de spații prietenoase angajaților, cum ar fi sală de sport, de muzică, de masaj sau de yoga.

„Îți dă tot ce îți dorești – o carieră, oameni profesioniști de la care ai ce să înveți, și nu doar în domeniul IT, dar și în altele – soft skills, public speaking, prezentări, foarte multe și foarte diverse. Chiar și după cinci ani nu pot să spun că le știu pe toate. Încă urmează”, a menționat Veronica Andriaș, care ocupă funcția de Recruitment Lead în cadrul companiei.

„Avem procese aliniate cu standardele industriei, suntem foarte competitivi, avem condiții foarte bune de lucru... consider că cele mai bune din Moldova, din Chișinău”, a adăugat Head of Architecture, Vitalie Patlatii.

Compania investește în educație și învățare continuă. Astfel, a fost creată Endava University, unde sunt instruiți angajații, dar și cei care vor să-și schimbe profesia.

„Esențial, afacerea noastră este despre faptul că noi regândim relația dintre oameni și tehnologie. Echipa noastră caută provocări de business, caută cum pot fi transformate modelele de business și experiențele oamenilor”, a declarat Chief Executive Officer, John Cotterell.

„Suntem bucuroși să vă avem aici, să creăm condiții pentru industria IT, să crească aici, în Republica Moldova, fiindcă asta este despre locuri de muncă bine plătite în Chișinău pentru oameni talentați”, a spus secretarul de stat de la Ministerul Economiei și Infrastructurii, Vitalie Tarlev.

După 19 ani de activitate, Endava a ajuns la o valoare de piață de peste două miliarde de dolari. Iar în 2018 a devenit prima companie IT din Republica Moldova listată la Bursa din New York.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.