„Credeam că sărbătorile de iarnă sunt despre verde de brad, lumini multicolore și multă dragoste. Figura unei reptile gonflabile în PMAN are, în opinia mea, nu doar altă nuanță de verde, dar se pare că și cu totul alt mesaj”, a scris Monica Babuc, întrebându-se de ce târgul de Crăciun al Primăriei înlocuiește târgul organizat de Guvernul Filip.


În urma comentariilor, edilul capitalei, Ion Ceban, a cerut tot pe Facebook demisia, de luni, a șefului Direcției comerț, alimentație publică și prestări servicii, Marcel Zambițchi. 

„Rog demisia benevolă de luni. Faceți regulă estetică și funcțională acolo (n.r. - la târgul de Crăciun)”, a cerut Ceban.


Amintim că pe 9 decembrie Zambițchi a fost preîntâmpinat public de Ceban că și-ar putea pierde funcția. „Aveți prima avertizare publică și mustrare publică. Dacă se mai repetă, discutăm conform Codului Muncii” a declarat Ion Ceban după scandalul caruselului.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!