Poliția a fost alertată la amiază, iar un echipaj a secției documentare accidente rutiere s-a deplasat la fața locului.

Ajunși, polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate două mașini: un automobil de model Skoda, condus de un șofer de 38 ani și un Mitsubishi la volanul căruia era un șofer de 65 de ani. În timp ce Skoda se deplasa pe Șciusev, Mitsubishi mergea pe Eminescu. În urma impactului, mașina de model Mitsubishi a fost proiectată într-un pilon.

În urmă impactului, la spital au fost transportați doi pasageri din Skoda - o femeie și copilul ei - și șoferul mașinii de model Mitsubishi.

Poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și pentru a afla care dintre șoferi nu a respectat regulile de circulație rutieră. În funcție de leziunile victimelor, șoferul care va fi găsit vinovat va fi atras la răspundere.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!