*Acest material este sponsorizat

Odeskabel Moldova și Legrand lansează soluții pentru clădiri conectate (FOTO, VIDEO)

Odeskabel Moldova și Legrand lansează soluții pentru clădiri conectate (FOTO, VIDEO)
Foto: Odeskabel

Pentru 2020, companiile se angajează să accelereze digitalizarea mediului rezidențial, industrial și terțiar de pe plan local, contribuind atât prin portofoliul de soluții disponibil, cât și prin experiența reunită a celor două echipe de specialiști, care își aduc de fiecare dată aportul în implementarea proiectelor.

„Odeskabel Moldova este unul din cei mai importanți reprezentanți ai pieței de infrastructuri electrice și digitale de pe plan local și, în această calitate, ne-am asumat misiunea de a inova, de a oferi în permanență clienților noștri cele mai noi produse disponibile la nivel internațional”, a menționat Oleg Muntean, Director Odeskabel Moldova.

„Partenerul nostru Legrand are o strategie de dezvoltare bazată pe inovație și ne propune constant lansările de produse conectate. Mai mult, succesul proiectului Orașe Verzi Durabile ne-a demonstrat potențialul soluțiilor inovatoare pe plan local și ne face să fim încrezători că viitorul va fi și mai conectat”, susține Călin Suruceanu, Director Comercial Odeskabel Moldova.

Pentru noi, Republica Moldova reprezintă o piață importantă și ne dorim să constriuim la consolidarea relațiilor cu clienții noștri locali, nu doar prin calitate, ci și prin inovație. Suntem bucuroși că am găsit un partener serios și vizionar în Odeskabel Moldova, privim cu entuziasm spre proiectele de succes pe care le vom dezvolta împreună și în 2020”, a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Colaborarea Odeskabel Moldova cu Grupul Legrand durează de peste 10 ani, timp în care au fost lansate zeci de produse și soluții inovatoare. Cel mai recent proiect dezvoltat împreună este lansarea gamei de produse Green-UP, constând în stații de încărcare a vehiculelor electrice, Odeskabel Moldova devenind partener al Proiectului „Oraşe verzi durabile”. În showroom-ul Odeskabel din Chișinău, clienții pot găsi peste 2000 de produse, inclusiv: cabluri, aparataj de câmp, protecție modulară, blocuri multipriză, soluțiile My Home pentru case inteligente din oferta Legrand.

Legrand investește continuu în inovație, compania având peste 2500 angajați care lucrează în R&D și dezvoltând constant produse și soluții bazate pe tehnologiile viitorului, precum Inteligență Artificială, IoT sau recunoaștere biometrică. Mai mult, achizițiile constante de companii din domenii conexe contribuie la accelerarea inovației digitale și la crearea unui ecosistem de produse interconecte pentru mediile rezidențial, industrial, dar și pentru medii cu provocări deosebite.DESPRE  ODESKABEL MOLDOVA

Odeskabel Moldova oferă de mai bine de 20 ani soluții complexe pentru instalații electrice și rețele informatice pe piața din Republica Moldova. Misiunea companiei este de a livra clienților săi cea mai bună calitate existentă pe piața de profil și de aceea distribuie produsele și soluțiile celor mai renumiți producători la nivel european și mondial, precum Legrand sau Odeskabel Ucraina. Produsele comercializate și profesionalismul echipei au câștigat încrederea a peste 300 clienți, inclusiv companii mari și mijlocii, designeri de interior, arhitecți, dar și consumatorii finali.

www.okm.md

DESPRE LEGRAND

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

În România, Grupul Legrand este prezent de peste 20 ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil.

Bazându-se pe un program în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse și servicii de înaltă tehnologie adaptate la nevoile și cerințele pieței. Legrand a raportat vânzări de aproximativ 6 miliarde de euro în 2018. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă notabilă a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

www.legrand.ro; www.legrand.com

P.

P.

Vezi și aceste știri
Spitalul de Boli Infecțioase din raionul Dubăsari a fost închis

Spitalul de Boli Infecțioase din raionul Dubăsari a fost închis

Vreme caniculară în weekend. Începând de luni, temperaturile vor scădea până la 23 de grade Celsius

Vreme caniculară în weekend. Începând de luni, temperaturile vor scădea până la 23 de grade Celsius

Cei mai bogați oameni ai lumii vor avea seifuri în stâncile de la poalele Munților Alpi

Cei mai bogați oameni ai lumii vor avea seifuri în stâncile de la poalele Munților Alpi

Advertoriale
5 motive să faci un stagiu gratuit la Endava

5 motive să faci un stagiu gratuit la Endava

Un cuplu de tineri de la noi, despre cum și-au amenajat inteligent noua locuință (VIDEO)

Un cuplu de tineri de la noi, despre cum și-au amenajat inteligent noua locuință (VIDEO)

Interviu cu Igor Rosca, director „Rogob”: „Dacă vrei să-ţi ajuţi ţara, nu e numaidecât să faci politică – trebuie doar să faci ceea la ce te pricepi cel mai bine”

Interviu cu Igor Rosca, director „Rogob”: „Dacă vrei să-ţi ajuţi ţara, nu e numaidecât să faci politică – trebuie doar să faci ceea la ce te pricepi cel mai bine”

DONEAZĂ
Descarcă aplicația AGORA
EMISIUNI
 • Oameni ca tine: Boris Lebediuc, moldoveanul care cântă la clapele destinului (VIDEO, FOTO)
  Oameni ca tine: Boris Lebediuc, moldoveanul care cântă la clapele destinului (VIDEO, FOTO)
 • PlayGround cu Vitalie Tarlev: Tehnologia 5G în Moldova și planurile operatorilor telecom
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: „Alo, angajați? Da, ne angajăm răspunderea!” Ce se întâmplă zilele astea în Parlament și de ce asta seamănă cu telefonul stricat?
 • Oameni ca tine: Inna Polișciuc, tânăra care își petrece viața în căutarea cadrului perfect (FOTO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament” cu Vladimir Voronin: Cine-i Ceburașka, paznic la harbuzărie și ce crede ex-președintele despre tușonka de la Condrița (AUDIO)
ȘTIRI DE PE EA.MD
 • Ardei umpluți cu brânză, ca la Nord – rețetă deosebită, moștenită de la bunica (Video)
 • Fără nunți până la 1 august, grădinițe închise și nu doar. Iată ce a decis guvernul
Cele mai populare
 • 1
  Italia și-a închis granițele pentru cetățenii Republicii Moldova, dar și pentru alte 12 state
 • 2
  Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu a fost diagnosticat cu leucemie: „Este internat la Iași și are nevoie de sânge pentru transfuzii”
 • 3
  Peste 30 de copii suspecți și confirmați cu COVID-19, operați în două luni: Medicii lucrează cu trei rânduri de mănuși, iar intervenția durează dublu (VIDEO)
 • 4
  Medicul Komarovskiy, despre închiderea parcurilor de distracții din Moldova: „Nu există nicio logică în decizia luată de autorități” (VIDEO)
Autentificare