Sportivul anului în Republica Moldova, judocanul Denis Vieru, susținut de o mare companie farmaceutică (VIDEO)

Sportivul anului în Republica Moldova, judocanul Denis Vieru, susținut de o mare companie farmaceutică (VIDEO)

Balkan Pharmaceuticals susține modul sănătos de viață și se implică în diverse acțiuni de responsabilitate socială corporativă. Compania susține echipa de futsal cu același nume (vice campioana Moldovei), dar și Clubul de Judo Dax Club. Recent, Balkan Pharmaceuticals a semnat un contract de colaborare și susținere cu Asociația Dax Club, pentru suportul judocanului Denis Vieru.

Dezvoltarea și „întreținerea”, la figurat vorbind, a unui sportiv de performanță necesită finanțe serioase și noi am hotărât să venim cu suportul pentru sportivul în cauză. Asta va crea un plus de imagine în primul rând pentru Republica noastră cât și pentru compania Balkan Pharmaceuticals”, a declarat Vasile Cazacu, director general Balkan Pharmaceuticals.

Campionul Moldovei la Judo și vicecampionul mondial la acest tip de sport are mari speranțe că eforturile sale vor fi încununate de succes.

Publicitate
...

„Este cel mai important an, este anul olimpic și toți sportivii speră la o calificare și plus la o evoluare foarte bună la Jocurile Olimpice pentru un viitor mai bun, pentru o medalie olimpică și o împlinire sufletească, cred că este un efort la maxim posibil pentru că sportul de performanță necesită foarte mult timp și investiții personale și este o muncă grea, trebuie să fii sportiv ca să înțelegi, nu se redă prin vorbă”, spune Denis Vieru, campion mondial universitar și Loc III la mondialele de seniori la JUDO.

„Clubul își pune scopul să susțină sportivii de performanță și în special Denis Vieru, care este cel mai bun la moment și facem tot posibilul ca el să evolueze bine la finală, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. În special Mulțumim Companiei Balkan Pharmaceuticals pentru suportul și susținerea în pregătirea noastră și noi vă asigurăm că depunem tot efortul să obținem rezultate frumoase”, a confirmat Constantin Meriacre, președintele Asociației „Dax Club”.

...

Denis Vieru a fost ales cel mai bun sportiv al anului de catre jurnaliștii de sport la Gala Asociatiei Presei Sportive, cu un total de peste 3600 de puncte. În acest an, Vieru a fost medaliat cu bronz la Mondialul de Judo de la Tokyo din Japonia, a cucerit aurul la două Grand Prix-uri, dar a fost primul și la Universiada Mondială. Balkan Pharmaceuticals este aproape de sportul de performanță, încurajând talentele să înregistreze succese!

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal