Vin sărbătorile și cu toții așteptăm cu nerăbdare surprize, cadouri de la cei dragi. De asemenea, fiecare dintre noi vrea să fie și el Moș Crăciun pentru apropiații săi. Cumperi orice COVOR sau mai multe cu o SUPER REDUCERE între 40% și 70%, în valoare de minim 4.000 de lei, și intri automat în posesia unui premiu garantat, ce îl extragi pe loc: aparate foto digitale, oale sub presiune, aspiratoare, boxe portabile, power bank-uri, căști, calculatoare, rucsacuri, certificate bănești.


La CarpeOutlet, zeci de premii așteaptă să fie luate acasă

Odată făcută achiziția la CarpetOutlet, ești înscris automat în cursa pentru cele 33 Mega Premii (vor avea loc 3 Super Tombole): Televizoare LED, mașini de spălat, frigidere, congelatoare, mașini de spălat vase, cuptoare electrice, cuptoare cu microunde, storcătoare de fructe, mixere, tocătoare de carne, mașini de făcut pâine, aparate de cafea, seturi lenjerie de pat și multe alte premii valoroase!

Cireașa de pe tort va fi super Crossover-ul Renault Kadjar, care va fi extras pe 24 aprilie 2020. Nu uita o regulă simplă: cumperi mai mult – primești mai multe bilete de participare și ai șanse mai mari pentru cele 99 de Super Premii.


„În magazinul nostru specializat veți găsi sute de modele de covoare din lână naturală și fir sintetic. Culorile, textura și înălțimea plușului, sunt foarte variate. Aici, găsiți covoare clasice persiene, cu design modern, și desigur covoare pentru copii. Dimensiunile sunt de la cele mai mici, până la covoare mari și foarte mari! Am suplinit recent stocurile, dar ele se epuizează foarte rapid”, menționează cei de la Carpet Outlet.


Adresa: Chișinău str. Calea Iașilor 91, vezi harta pe carpetoutlet.md (în incinta Creator Mall)

Transport public: Microbuz nr. 135, Troleibuz nr. 34, Autobuz nr. 20

Program de lucru:

Luni-Vineri: 10:00-19:00
Sambata-Duminica: 10:00-18:00
Telefon: 061-000-826/ 060-129-709
Vezi covoarele noastre pe www.carpetoutlet.md
Facebook: fb.com/carpetoutletmd/

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.