Vrei să faci o carieră în jurnalism? Acum poți participa GRATUIT la un curs în MoJo

Vrei să faci o carieră în jurnalism? Acum poți participa GRATUIT la un curs în MoJo

Youth Association ASIST în parteneriat cu AGORA anunță înscrierile la programul de instruire în Mobile Journalism. Cursul include patru etape de instruire cu o durată totală de două luni. Participarea este absolut gratuită, cazare, transport și masă asigurate. Structura și programul sesiunii de instruire o puteți vedea mai jos. 

Etapa I

Partea teoretică a trainingului în Mobile Storytelling (MoJo) va fi ținută de formatori din US Agency for Global Media: Inna Dubinsky (USAGM, Washington) și Viacorka Francisak (digital media strategist). Limba de instruire este limba rusă. Participanții la training vor fi asigurați cu masa pe toată durata trainingului, iar cei veniți din regiuni vor fi cazați, drumul din regiuni la fel va fi rambursat.

Publicitate

*Doritorii de a se înscrie în program pot selecta una din două perioade de instruire:

OPȚIUNEA 1: 20 - 22 ianuarie, 2020 (9:00 – 18:00);

OPȚIUNEA 2: 23 - 25 ianuarie, 2020 (9:00 – 18:00 ).

Etapa II

Instruirea practică va fi oferită de membrii echipei portalului de știri AGORA. Vor fi 30 de ore de instruire în studiourile de producție și pe teren. Limba de instruire este limba română.

*Participanții la training pot selecta una din două perioade de instruire:

OPȚIUNEA 1: 25 ianuarie - 25 februarie, 2020 (de 3 ori pe săptămână);

OPȚIUNEA 2: 27 ianuarie - 26 februarie, 2020 (de 3 ori pe săptămână).

Etapa III

Asistență în producția contentului media personal, cu folosirea tuturor resurselor tehnice și profesionale AGORA. În total vor fi oferite 30 de ore de asistență. Limba instruire este limba română. Programul va fi stabilit individual în perioada 26 februarie - 27 martie 2020.

Etapa IV (opțională)

Stagiul la unul din partenerii media. Perioada poate varia de la 15 zile la câteva luni, cu posibilitate de angajare în cazul atingerii unor performanțe evidente.

Ce trebuie să faci pentru a participa la trainingul în Mobile Storytelling (MoJo)

PENTRU A PUTEA PARTICIPA trebuie doar să completezi formularul: http://asist.tilda.ws/register

Proiectul este organizat de către Youth Association ASIST în parteneriat cu Agora în contextul programului de traininguri „Academia de Jurnalism Participativ”, finanțat de Ambasada SUA din Republica Moldova.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare va rog să ne contactați: +373 69 477 111 / +373 78 543 221.Toți absolvenții programului de instruire vor primi diplome, care vor atesta performanțele acestora.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal