De-a lungul campaniei, reprezentanții FinComBank au vizitat Asociația Raională de Educare a Adulților „Prutul de Sus” din or. Edineţ unde au organizat o mica sărbătoare pentru oamenii care cu adevărat au nevoie de ajutor, printre care persoane cu dizabilități, adulți, copii și tineri din grupuri vulnerabile.

Zilnic, pentru a supraviețui, acești oameni confecționează cu propriile mâini cărți pentru copii, genți și diferite meșteșuguri. De aceea, în pragul sărbătorilor, FinComBank a venit cu cadouri personalizate nevoilor lor, iar fiecare dintre rezidenți a primit în dar acele lucruri de care are nevoie.

Angajații FinComBank au contribuit și ei cu jucării, haine sau cărți pentru a face viața beneficiarilor mai ușoară. 

În ajunul sărbătorilor de iarnă FinComBank a ajuns și în satul Delăcau, r. Anenii Noi, unde a reușit să facă sărbătorile unei familii cu mulți copii mai frumoase, oferindu-le copiilor primul brad din viață, pe care aceștia l-au împodobit cu jucării. Familia a primit daruri mult-așteptate, iar FinComBank le-a oferit și paturi supraetajate pentru copii, precum și o vacă ce îi va hrăni un an întreg și fân pentru o iarnă îndelungată. „Le dorim picilor o copilărie frumoasă, părinților puteri pentru a susține familia și desigur sărbători fericite alături de cei dragi!”, spun angajații companiei.

Pentru ca tânăra generație să cunoască noile tehnologii, în cadrul campaniei „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”, FinComBank a pus temelia unui centru educațional – Innovation Hub din or. Căușeni. Centrul va desfășura diferite cursuri din domeniul IT, care vor fi adresate atât începătorilor, cât și avansaților. Doritorii vor putea învăța într-un mod distractiv cum să creeze și să dezvolte pagini web, jocuri video, să realizeze prezentări interactive, precum și să identifice informații cu adevărat relevante pentru studii, ceea ce le va permite copiilor să aibă mai multe succese la școală.

Campania de iarnă „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”, susținută de FinComBank, a fost realizată în parteneriat cu Comunitatea Tinerilor Ambițioși.

Nu uita, Moş Crăciun eşti tu!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.