Poliția a efectuat percheziții în birourile de serviciu și la domiciliile suspecților. De acolo au ridicat rețete cu ștampila medicului de familie completate pentru procurarea substanțelor psihotrope și a unei serii de pastile.

Totodată, în biroul de serviciu al unei asistente medicale de familie din cadrul Centrului au fost depistați 200 de lei marcați și certificate cu prescrierea unor medicamente psihotrope.

La moment, două persoane sunt în arest, dintre care una la domiciliu, iar alte două sunt cercetate în stare de libertate.

Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele riscă închisoare de la trei la șapte ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la trei la cinci ani.

În continuare se întreprind acţiuni în vederea stabilirii  tuturor circumstanțelor și a altor persoane implicate.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!